Hirdetés

Star Wars VII - nyugdíjasok a főszerepben?

|

Meg nem erősített források szerint az új Star Wars mozifilm forgatókönyvét úgy dolgozzák át, hogy a régi karakterek játsszák a főszerepet. Nem csak húszéveseké az erő.

Hirdetés

Mióta a rendezői székben ücsörgő J.J. Abrams a veterán Lawrence Kasdannal karöltve nekilátott októberben átírni Michael Arndt forgatókönyvét, azóta egyre több - nem feltétlenül sokkoló és lehangoló - részleg került napvilágra a Star Wars: Episode VII-ről.

Kezdjük azzal, hogy ha hihetünk a magukat jól értesültnek valló - és természetesen név nélkül nyilatkozó - forrásoknak, akkor Luke Skywalker (Mark Hamill), Han Solo (Harrison Ford), valamint az egykori csempész kedves neje (Carrie Fisher) lesznek a film főszereplői, az elhált nászból született ivadékoknak csupán kisebb mellékszerep jut majd. Abrams ugyanis szeretné megadni a rajongóknak a lehetőséget, hogy még egyszer utoljára láthassák akcióban kedvenceiket.

Ezzel párhuzamosan érkezett a hír, hogy a Disney és a LucasFilm Michael Fassbender (Prometheus, X-Men: Az elsők), Adam Driver (J. Edgar, Lincoln) és Hugo Weaving (Mátrix, A gyűrűk ura) színészek lehetséges szerepén agyal. Utóbbi ha minden igaz, egy birodalmi parancsnok egyenruháját öltené magára.

Közben pedig a Movieweb értesülései szerint sorra hullanak ki a produkcióból a huszonéves színészek - a Breaking Bad sztárja még bent maradhat - , lévén semmi szükség rájuk az átírt forgatókönyv miatt. Nektek a tini jedik tetszenének jobban, vagy inkább a nyugdíjas kommandó amolyan RED/Expendables-módra?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)