Hirdetés

Star Wars VII The Force Awakens - jön az új trailer

|

Nem kell már sokat aludni ahhoz, hogy újabb bepillantást nyerjünk JJ Abrams első Star Wars filmjébe.

Hirdetés

Vélhetőleg nem nagyon lövünk mellé, ha azt jósoljuk, hogy a következő néhány nap a Star Wars jegyében telik majd. Holnap, azaz április 16-án kezdetét veszi a négynapos Star Wars Celebration, melynek keretében bemutat a Star Wars VII The Force Awakens (magyarul Az ébredő erő) első igazi előzetesét, mert amit novemberben kaptunk, nem volt több egyszerű nyálcsorgatónál. Ezt szokták a nagy kacsaúsztató túloldalán teaser trailernek becézni.

A franchise viselt dolgai ügyében általában meglehetősen tájékozott Making Star Wars oldalán azt jósolják, hogy az állítólag közel kétperces trailerben Hant, Leiát, R2D2-t, valamint C3PO-t is láthatjuk, Finn kék fénykardja, a keresztvasas Kylo Ren maszkja, egy lelőtt TIE-vadász, a Millenium Falcon, Darth Vader elégett sisakja, a labda-szerű droid, a Yavin bolygó és a Trónok harcából importált Gwendoline Christie (Phasma) mellett.

A novemberi teaser trailer

Egyébként korántsem elképzelhetetlen, hogy a filmelőzetesen túl az egyelőre csak zárt körben vetített Star Wars: Battlefront gameplay videót is megcsodálhatja a nagyközönség. Ki mond erre áment?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)