Hirdetés

Star Wars VII - elkészült a „keresztes” fénykard replikája

|

A Star Wars hetedik részének előzetesei beindították a replikagyártást, és egészen profi munkák is születtek már. Ezek közé tartozik az itt látható fénykard is.

Hirdetés

A Star Wars VII: Az ébredő Erő lesz az első film, amiben szerepel a keresztvesas fénykard. A Disney persze előbb dobja piacra replikáit, és néhány kézműves is aktivizálta magát, úgyhogy a premierre akár már egy ilyennel mehettek.

A jelenleg etsy.com oldalon megvásárolható változatokat 299 és 534 dollár közötti áron lehet beszerezni. Természetesen adnak ki hangot, világítanak, tele vannak leddel, komoly súlyuk van, és elképesztő részletességgel kidolgozott markolattal érkeznek. Mennyivel lazább lesz az első vetítésen ezzel villogni, mint a műanyag verziókkal.

A Star Wars VII: Az ébredő Erő nálunk 2015. december 18-án kerül a mozikba. Addig még a köpenyt is berendelhetitek a kardok mellé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)