Hirdetés

Star Wars VII The Force Awakens trailer - itt a második előzetes!

|

A Star Wars Celebrationön végre bemutatták a második Star Wars VII: Az ébredő erő trailert. Egy kattintásra a megváltás.

Hirdetés

Ahogy azt már jó előre ügyesen beharangozták, a Star Wars Celebrationön bemutatták a Star Wars VII: The Force Awakens, vagyis az Ébredő erő második trailerét.

Az egészen biztos, hogy most Anaheimben vannak a világ legboldogabb Star Wars-rajongói. Miután befalták azt a pizzát, amit maga JJ Abrams vásárolt nekik, elsők között láthatták a Star Wars VII: Az ébredő erő második előzetesét. De persze nekünk sem kellett sokat várni, már percekkel a helyszíni bemutató után fent volt az interneten a trailer.

Itt abba is hagynám, ezt már úgysem olvassa el senki. Íme a második Star Wars VII trailer. Érdemes egyébként végignézni mert az egyik kis ablakban, mintha ott lenne a Star Wars Battlefront videója is. Ha értitek mire gondolok...

Ha legalább akkora Star Wars-rajongók vagytok, mint mi, akkor nagy szeretettel várunk titeket május 4-én a Star Wars Nap alkalmából rendezett GameNighton. Rengeteg ajándékkal, programmal, játékkal és érdekességgel várunk titeket! 

Star Wars Nap - Facebook

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)