Hirdetés

Star Wars VII - újabb fotók szivárogtak ki

|

Egy kis szünet után folytatódik a Csillagok háborúja hetedik részének forgatása, és máris kaptunk néhány képet a Millenium Falcon belsejéről. És egyet Mark Hamillről.

Hirdetés

Körülbelül két hónappal ezelőtt Harrison Ford megsérült a Star Wars VII forgatásán, ami miatt szüneteltetni kellett a munkálatokat. A színész azóta felépült, így a napokban ismét elindult a munka.

Valamilyen fura és megmagyarázhatatlan oknál fogva épp most jutott a Superhero Report birtokába egy csokor kép, melyeken a Millenium Falcon belseje látható. Remélhetőleg mindent jól fixáltak, és senkire nem esik rá egy ajtó. Összesen öt kép van, kattintsatok rá bármelyikre a tweetben, majd lapozgassatok köztük.

Eközben Mark Hamillt is lefotózták a Pinewood stúdió előtt, háttérben a Star Wars VII jelenlegi logójával, ami még változhat a film 2015. decemberi mozikba kerüléséig.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)