Hirdetés

Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - rengeteg bevételt termel a film, szárnyal a Disney

|

Eddig remekül teljesít a kasszáknál a legújabb Star Wars mozi, ennek köszönhetően pedig a Disney is újabb mérföldkőhöz érkezett.

Hirdetés

Még nincs két hete, hogy megérkezett a grandiózus űreposz következő felvonása, máris óriási pénzeket termel a kasszáknál, és ezzel annyira megtolta a Disney szekerét, hogy az óriásvállalatnak sikerült azt elérnie, amit eddig még egyetlen stúdiónak sem.

Hirdetés

Elképesztő népszerűségnek örvend megjelenése óta a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik, ami már világszerte összesen 800 millió dollárt hozott a Disney-nek (elemzők világszerte 1,6 milliárdos összbevételt jósolnak neki jelen állás szerint).

Ez már önmagában is szép eredmény, így az már csak hab a tortán, hogy a filmstúdiónak a tavalyi 7,6 milliárdos éves bevétel után idén is sikerült átlépnie a 6 milliárdos határt.

Remekül mutatja a dolog fontosságát, hogy ezt még egyetlen filmes vállalatnak sem sikerült megvalósítania.

Ti láttátok már a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik-et? Ha igen, nézzétek meg spoileres kibeszélőnket, és mondjátok el ott véleményeteket a témában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)