Hirdetés

Mark Hamill Google fordítóval tweetelt egy magyar Star Wars VIII: Az utolsó Jedik címlapot

|

A Google fordító meglehetősen mókásan adta vissza Luke Skywalker megformálójának szavait.

Hirdetés

Az elmúlt órákban több nagy külföldi oldal is a magyar Mozimánia magazin borítóképével foglalkozott, mivel a hazai lapon az eddig látottaktól meglehetősen eltérő gúnyában feszít Mark Hamill, a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik egyik főszereplője. 

Hirdetés

Eddig leginkább világos köpenyben tűnt fel a szakállas jedi mester, a magyar borítón viszont talpig feketében láthatjuk Luke-ot. Persze ne felejtsük el, hogy A jedi visszatérben is tiszta fekete ruhában volt végig az (akkor még) ifjú Skywalker, így messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni a képből. Az viszont már sokkal izgalmasabb, hogy Mark Hamillhez is eljutott a borítókép híre, ő pedig egyből ki is posztolta azt Twitterre egy több mint valószínű, hogy a Google fordító segítségével összehozott kommentárral: 

Mark Hamill, köszönjük neked, számunkra mindig te maradsz majd az örök fedőfiú! Külön várjuk egyébként a megfejtéseket a HungarianHamster hashtagre. Paca szerint a Djungarian hamster (dzsungáriai törpehörcsög) lesz a helyes tipp. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)