Hirdetés

Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - John Boyega viszonylag spoileres képet osztott meg

|

Nem lehet tudni, mekkora csavart lőtt el a Finnt játszó színész, mi előre szóltunk.

Hirdetés

Alig pár napja nézhettünk meg egy csokornyi új képet a nyolcadik számozott Star Wars moziból, az egyik főszereplőnek azonban még ezek után is akadt mit megosztania a Star Wars VIII: Az utolsó Jedikből. Aki érzékeny a spoilerekre, az inkább gyorsan keressen magának más olvasnivalót, jött például nemrég egy The Evil Within 2 trailer, hess arrafelé. 

Hirdetés

John Boyega, aki a filmben Finnt alakítja, nemrég a Twitteren tette közzé az alábbi képet, amelyben az egyik új karakter, Rose társaságában látható. A két lázadó úgy tűnik, hogy éppen egy olyan titkos misszión vesz részt, ahol az Első Rend tisztjeinek kell álcázniuk magukat. 

Valószínűleg sebtében kellett felkapniuk az uniformist, mivel Rose fején elég furán áll az a kalap. Legkésőbb 2017. december 14-én biztosan kiderül, hogy hőseink miért bújtak ilyen gúnyába, hiszen akkor mutatják be a magyar mozik a Star Wars VIII: Az utolsó Jediket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)