Hirdetés

LEGO-ból is elkészült Az utolsó Jedik egyik legmegosztóbb jelenete

|

Várható volt, hogy érkezni fognak majd a rajongói alkotások, így nem meglepő, hogy valaki fogta a LEGO készletét és újrakreálta Az utolsó Jedik egyik omniózus képsorát.

Hirdetés

Több olyan jelenetet láthattunk Az utolsó Jedik során, amiről még hónapokig folyik majd a diskurzus. Voltak elgondolkodtató pillanatok, vagy olyanok, amelyeken sokat kell még rágódni, hogy megértsük jelentésüket.

Erős SPOILER következik, így még most fordulj vissza, ha még nem láttad a Star Wars VIII-at.

Hirdetés

Az egyik ilyen jelenet Snoke tróntermében játszódik. Megtörténik Rey elfogása, majd Kylo Ren a Vezér elé vezeti az ifjú jedinövendéket.

Ezt a jelenetet vette alapul Lego Man, aki YouTube csatornáján már több film jelenetét reprodukálta. Képkockáról képkockára készíti alkotásait, így egy pár perces videó is elég nagy munkát ígényelhet.

A rajongók közül sokan értetlenül álltak - én is - a jelenet előtt. Snoke az előző filmben jelentős szerepet kapott, majd úgy tűnt, még sokáig marad, aztán egyik pillanatról a másikra meghal, ezzel pedig kérdéseket és űrt hagyva maga után. 

De úgy tűnik, Rian Johnson rendezőnek van magyarázata. Snoke halála fontos pont volt Kylo fejlődéstörténetében. A Ren lovagnak a mestere fölé kellett emelkednie, ezzel is hátrahagyva azt, hogy egy Vader-hasonmás legyen. Saját lábára kellett állnia, ez pedig nem egyezett azzal, hogy Snoke előtt hajbókol, így a Vezérnek mennie kellett. 

Ettől függetlenül személy szerint remélem, hogy a következő részben meg tudunk még valami a Legfőbb Vezérről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)