Hirdetés

Nyugi, Luke Skywalker nem fog porgot enni a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik-ben

|

A karaktert játszó Mark Hamill megnyugtatta a rajongókat, akik az új lények testi épségéért aggódtak.

Hirdetés

A következő Star Wars moziban sok más újdonság mellett beköszön egy vadonatúj faj is, a porg, a rajongók pedig aggódnak, hogy az aranyos kis jószágok végül egy bizonyos jedi tányérján kötnek majd ki, de most végre megnyugodhatnak, nem lesz ilyen.

Hirdetés

Megjelent egy könyv a filmhez, a Star Wars Made Easy, aminek a Luke-ról szóló részében az olvasható, hogy a porgok aranyosak és talán finomak is, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy néhányan azt higgyék, hogy a jedi étlapján szerepelnek a cuki kis lények.

Mark Hamill viszont eloszlatta a kételyeket és azt írta a Twitteren, hogy ez nem igaz, egyben azt is megerősítette, hogy az ifjú Skywalker már régóta vegetáriánus.

De egyébként is, ki tudna megenni egy porgot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)