Hirdetés

Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - Mark Hamill nem csak Luke Skywalkert játszotta el a filmben

|

Az egyik karakterét valószínűleg mindenki észrevette, de a másik szerepéhez egy kicsit jobban oda kell figyelni.

Hirdetés

Eddig hatalmas siker a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik, ami nagyrészt köszönhető annak, hogy Mark Hamill továbbra is kiváló Luke Skywalker szerepében, viszont szemfüles rajongók észrevették, hogy nem csak ezt a karaktert alakította a filmben. Minimális spoilerek következnek, ha erre nagyon háklisak vagytok, akkor inkább ne olvassatok tovább. 

Hirdetés

Akik nagyon figyeltek a stáblista közben, azoknak valószínűleg feltűnt, hogy Hamill neve kétszer is szerepel, egyszer Luke, egyszer pedig egy titokzatos, Dobbu Scay nevű karakter neve mellett.

A filmből nem derül ki egyértelműen, hogy ez melyik szereplő, de a körülötte szereplő nevekből az jön le, hogy valószínűleg a Canto Bight kaszinós jelenetekben tűnhetett fel és jó eséllyel az az aprócska, manószerű lény lehetett, aki BB-8-et játékautomatának nézi, és teledobálja aprópénzzel. A rajongók szerint ez a leglogikusabb választás, hiszen Hamillnek már van tapasztalata a szinkronszínészettel és a humorérzékére sincs panasz, szóval jól illik hozzá a szerep. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)