Hirdetés

Napi büntetés: technikai hibának hitték a nézők a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik egyik legjobb jelenetét

|

Néhány moziban még plakátokat is ki kellett tenni, hogy elmagyarázzák a nézőknek, miért lett hirtelen csend a teremben.

Hirdetés

Általában valami nagy horderejű dolognak kell történnie, hogy egy mozi figyelmeztetéseket rakjon ki az egyik filmmel kapcsolatban. Ilyen lehet egy túl erőszakos vagy megrázó jelenet, a meztelenség, vagy olyan képsorok, amelyek zavart okoznak a közönség soraiban.

Hirdetés

Ha végignéztétek a Star Wars VIII: Az utolsó Jediket, arra juthattok, hogy a filmben nem igazán található ilyen jelenet (leszámítva talán az, amikor Luke "megfeji" azt a lényt, eh). Amerikában viszont több moziban is kiplakátolták a folyosókat, miután a nézők sorra jelezték, hogy valami gond volt a vetítéssel.

Tették mindezt Az utolsó Jedik (és egyben talán az elmúlt évek) leglátványosabb jelenete miatt, amikor az Ellenállók cirkálója szétzúzza az Első Rend legnagyobb hajóját. A rövid, de annál hatásosabb jelenet során minden elnémul, és a teremben is legfeljebb azt lehet hallani, ahogy a rajongók szájából kiesik a popcorn. Tökéletesen megkomponált dolog az egész, amit a néma csend tesz igazán hatásossá. Úgy tűnik azonban, hogy Amerikában néhányan nem tudták értékelni a rendező kreatív megoldását, ezért panaszt tettek a moziban, amiért a film közben elment a hang.

Valószínűleg nem csak egy-két emberről volt szó, ha az AMC hálózata elkezdte kiplakátolni a folyosókra, hogy ez direkt volt így. Hiába, nemcsak az űr, az emberi hülyeség is határtalan. Egyébként már le is vették ezeket az igényes papírokat azóta, de a dolog akkor is mókás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)