Hirdetés

Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - a legújabb előzetesben a porgokat sem kímélik

|

A nyolcadik számozott Star Wars mozi új kedvcsináló videójában kő kemény porg erőszakot is láthattok.

Hirdetés

Vészesen közeledik a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik bemutatója, így gondolom egyetlen kósza pillanatig sem lepődtök meg azon, hogy a premier napjáig folyamatosan érkeznek a trailer és teaser videók.

Hirdetés

Akit most ezzel a ténnyel sokkoltam, attól utólag is elnézést kérek, de nagyon remélem, hogy az alábbi rövidke kedvcsinálóval azért kárpótolni tudom. Most ráadásul azok is örülhetnek, akik nem bírják elviselni a Star Wars világának új cukiságbombáit, vagyis a porgokat. Számukra egyébként azt tudom mondani, hogy jobb felkészülne ezekre a pokémonba oltott űrmadarakra, mert hamarosan az összes iskolástáskán és uzsonnás dobozon ők fognak díszelegnek. De jöjjön inkább az előzetes, amelyben kedvenc wookiee-nk lenyom egy méretes sallert az egyik porgnak. 

Star Wars VIII: Az utolsó Jedik december 14-én landol a magyar mozikban, de valószínűleg ezt már úgy is mind kívülről fújjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)