Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - visszatér egy rég nem látott karakter?

|

Remélem, mondanom sem kell, hogy potenciális spoiler következik.

Hirdetés

Mielőtt még bárkinek elrontanám a napját, jó előre szólok, hogy amennyiben az alábbi sorok igaznak bizonyulnak, úgy el fogják lőni a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik egyik fordulatát, így pedig csak és kizárólag azoknak ajánlott tovább olvasni a hírt, akiket nem rémítenek el a spoilerek.

Hirdetés

Annak a négy olvasónak, aki itt maradt még velünk, most már elárulhatom, hogy egy törölt Facebook poszt miatt robbant fel éppen az internet Star Wars-rajongó fele. A Digital Sputnik posztjáról van szó; a cég különböző világítással kapcsolatos termékeket gyárt, ezeket pedig a filmek munkálatai során használják fel. Szerencsére ami az internetre egyszer felkerül, azt már az életben nem vakarja le onnan senki, így hiába törölte korábbi Facebook posztját a Digital Sputnik, mi mégis meg tudjuk nektek mutatni a bejegyzést:

A Facebook posztban leírtak alapján a cég termékeit a 2018-ban érkező Mária Magdolna filmben Jézus megvilágítására is használták, valamint ugyancsak az ő cuccaikkal világították meg Yodát is. Bizony, ha nem a bolondját járatják éppen velünk, akkor sikeresen ellőtték azt, hogy Az utolsó Jedikben feltűnik majd A jedi visszatérben elhunyt Yoda mester is. 

Ahogy már említettem, a bejegyzést azóta már törölték és pont ez teszi hihetővé a dolgot. Ha csak egy rossz vicc lenne, akkor jó eséllyel még mindig láthatnánk a Facebookon a posztot, ha viszont egy nagy spoilert pattintottak el vele, akkor érthető a gyors takarítás.

Ti mit gondoltok, tényleg felbukkanhat Yoda az új Star Wars moziban, mondjuk mint erőszellem? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)