Hirdetés

Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - a sötét oldal felemelkedését hozza el a legújabb trailer

|

Egy rövid, de annál hangulatosabb trailerrel bombázta tegnap a Disney a rajongókat, hogy megkönnyítsék (vagy épp megnehezítsék) a várakozás perceit.

Hirdetés

Sejtettük, hogy lesz még egy Star Wars trailer a film decemberi premierje előtt, ez a sejtés pedig tegnap este be is igazolódott.

Hirdetés

Az Awake alcímmel ellátott előzetesben már látott képkockák mellett teljesen új jelenetek is vannak: Luke Skywalker például visszatér a Millenium Falcon fedélzetére, Snoke pedig a jelek szerint már rég megjósolta a sötét oldal megerősödését, ugyanakkor azt is tudta, hogy ezt a fény sem fogja annyiban hagyni. Na de minek is fecsegek, nézzétek meg inkább a saját szemetekkel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)