Hirdetés

Star Wars VIII - Del Toro karaktere is saját figurát kapott

|

Mindenki nagyon kíváncsi már arra, hogy mi is lesz Benicio Del Toro szerepe a Star Wars filmben, de minél többet kapunk belőle, annál bizonytalanabbak vagyunk.

Hirdetés

Először mindenki csak egy laza, Han Solo stílusú karakternek hitte Benicio Del Toro karakterét a Star Wars VIII-ban, de a felbukkanó infók után már nem tudjuk, hogy mit higgyünk. Egyelőre be kell érnünk a Hasbro új figurájával, aminek a leírása szerint DJ-t láthatjuk a 3,75 inches szobron.

Hirdetés

A figura a Hasconon debütált, ami a Hasbro első bemutatója. Itt mutogatják a sorozatokból, filmekből és más projektekből készült játékaikat.

Great look at the new DJ 3.75 Action Figure! #starwars #thelastjedi #HASCON #hasbrotoypic #hasbro

Chris Salton (@the_collectors_hutt) által megosztott bejegyzés,

A DJ elnevezés már többször felbukkant, és a rendező Rian Johnson el is mondta, hogy ennek a rövidítésnek komoly jelentése lesz a filmben. A rajongók azonnal a Dark Jedire asszociáltak, de egy POP figurán feltűnt a "Don't Join" mondat is. Meglátjuk, mi lesz a vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)