Hirdetés

Star Wars VIII - változott a magyar cím, beigazolódott, amit sokan sejtettek

|

Új magyar címet kapott a Star Wars Episode VIII, így már a hazai verzió is követi a nemzetközi változatokat.

Hirdetés

A folytatás címének bejelentése után sokáig ment a vita arról, hogy a The Last Jedi egyes- vagy többesszámban értendő, mert a két verzió teljesen más megvilágításba helyezi az idén érkező mozit, de most úgy tűnik, hogy végre lezárulhat a dolog.

Ma derült ki, hogy Magyarországon Star Wars VIII: Az utolsó Jedik néven fog megjelenni a film (eddig Az utolsó Jedi volt a szóróanyagokon) , ez pedig azt jelenti, hogy nem egy jedi lesz majd a középpontban, hanem kettő vagy esetleg még több.

Azt már tudjuk, hogy Rey valószínűleg Luke-tól fog tanulni, de egészen meglepődnénk, ha kiderülne, hogy vannak még jedik a galaxisban.

A Star Wars VIII: Az utolsó Jedik december 14-én érkezik a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)