Hirdetés

Star Wars - már tudjuk, hogy kik azok, akik biztosan túlélik a nyolcadik részt

|

Néhány interjúban elejtett mondatból már ki is találhattuk, hogy melyik az a két karkakter, akik biztosan visszatérnek majd. A lenti sorok erős spoilereket tartalmazhatnak.

Hirdetés

Hogy biztosan képben legyen mindenki: itt potenciális spoilerekről lesz szó a Star Wars: Az utolsó Jedik cselekményét és a Star Wars IX-et illetően. Csak saját felelősségetekre olvassatok tovább.

Hirdetés

Oscar Isaac mostanában meglehetősen beszédes, ami Poe Dameron szerepét illeti. Az Esquire-nek adott interjújában talán picit többet is mondott, mint szeretett volna. Elmondása szerint Poe-nak bizony lesz dolga a kilencedik részben:

"Nem kap sokkal több szerepet, mint korábban, de azért egy kicsivel mégis fontosabb lesz."

Poe Dameron egy rajongói kedvenc, de ettől függetlenül nincs komoly szerepe a sztoriban (legalábbis most még), így nem lepődtünk volna meg, ha elesik a nyolcadik részben. Úgy tűnik, hogy ez nem fog megtörténni.

Hasonló a helyzet Finn-nel, akit John Boyega alakít.

"Nem tudok semmit a sztoriról, azt sem tudom merre megy tovább Finn vagy Rey. Azt határozottan érzem, hogy ez lesz a harc, ami véget vet minden háborúnak ebben a filmben." 

Ezek szerint ő is túléli majd a nyolcadik epizód eseményeit. Alig várjuk, hogy kiderüljön mi lesz az új karakterek sorsa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)