Hirdetés

Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - ez lesz a sorozat eddigi leghosszabb része

|

A kérdés már csak az, hogy vajon mennyi tartalommal lesz megtöltve ez a hosszú játékidő?

Hirdetés

Kevesebb mint egy hónap múlva debütál a következő Star Wars mozi, és már számos trailert, valamint apróbb kedvcsinálókat is láthattunk az új epizódból, most pedig kiderült, hogy jó sokáig fogunk a mozivászon előtt ülni.

Hirdetés

A Star Wars-széria eddigi csúcstartója a harmadik rész, tehát a Sithek bosszúja volt a maga 140 perces játékidejével, de most a nyolcadik epizód rendezője, Rian Johnson megerősítette, hogy Az utolsó Jedik 150 percig fog pörögni, beleszámítva a stáblistát is. A két és fél órás játékidő remekül hangzik, úgyhogy reméljük, nem lesz sok üresjárat, és végig izgalmas tud majd maradni a film.

A Star Wars VIII: Az utolsó Jedik december 14-én érkezik meg a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)