Hirdetés

Star Wars VIII - különös lények a forgatási képeken

|

Felbukkant pár kép a Star Wars VIII dubrovniki forgatásáról, melyeken főleg idegen fajok képviselőit láthatjuk.

Hirdetés

Aki irtózva retteg attól, hogy idejekorán lát meg bármit is a jelenleg készülő nyolcadik Star Wars epizódból, az inkább most zárja be ezt a hírt és keressen egy másik kiváló olvasmány cikkeink között. Megjelent ugyanis pár fotó a horvátországi forgatásról.

Dubrovnik kikötővárosban forgatják az egyelőre még cím nélküli Star Wars VIII egyes jeleneteit. Ahogy az lenni szokott, valakinek sikerült pár fotót lőnie a díszletekről és a jelmezekről is. Az első képen rögtön egy tauntaunhoz hasonló lény fejét láthatjuk, de a további fotókon is javarészt nem emberi szereplők feszítenek. Ha felismeritek, hogy melyik faj képviselői lehetnek ők, akkor nyugodtan osszátok meg velünk kommentben. Most pedig következzenek a képek!

A Star Wars VIII bemutatója a jelenlegi tervek szerint 2017. december 15-én várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)