Hirdetés

Star Wars VIII - Kylo Ren saját Tie Fightert fog kapni

|

A következő Star Wars filmben Kylo Ren még az eddigieknél is jobban hajazni fog majd a nagyapjára.

Hirdetés

A tavaly év végén megjelenő Zsivány Egyes egy kicsit eltérő irányból közelítette meg a Star Wars univerzumot, viszont idén visszatérünk a már megszokott kerékvágásba és folytatódik a trilógia a Star Wars Episode VIII megjelenésével. Értelemszerűen a hetedik rész főgonosza, Kylo Ren is visszatér, ráadásul nem is akármilyen járgánnyal.

Biztos emlékeztek rá, hogy az eredeti Star Wars trilógiában Darth Vadernek egy saját, egyedi megjelenésű Tie Fighter gépe volt, ami nem csak azért volt jó, mert így az űrcsatákban azonnal felismerhettük, hanem azért is, mert rettentően menőn nézett ki. Most a Making Star Wars informátorai azt pletykálják, hogy Kylo Ren szintén saját hajót fog kapni, ami valahogy így nézhet ki:

Ez nem túl meglepő, hiszen Kylo Ren már az előző filmben is gyakorlatilag minden lehetséges módon utánozni akarta a nagyapját. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)