Hirdetés

Star Wars VIII - Mark Hamill szívesen eljátszotta volna saját gonosz ikertestvérét

|

Nem bánjuk annyira, hogy nem Mark írta az új Star Wars filmek forgatókönyvét, de azért a gonosz Skywalker iker gondolata elég izgalmas.

Hirdetés

Mark Hamill elmondta, hogy el akarta játszani Luke Skywalker gonosz ikertestvérét Az utolsó jediben. Tekintettel a már létező Star Wars kánonra, nem biztos hogy jót tett volna a családfának egy még egy iker. Az ötlet mondjuk nem teljesen új, lévén egy 1993-as könyv éppen Luke klónjáról, Luuke-ról szólt.

A klón sztori biztosan nem fog megvalósulni, de az Empirenek adott interjújában Hamill azért felvázolta az ötletének részleteit:

"Azért lenne király, mert a közönség nem is tudná, hogy Luke gonosz ikertestvérét látja addig, amíg a valódi Luke fel nem bukkan. Végignéznénk, ahogy ez az arc szabotálja a jófiúkat titokban, még talán ki is nyírna egy mellékszereplőt. Mindenki azt hinné, hogy Luke megőrült, aztán egyszer csak előkerülne a valódi Luke."

Oké, azt nem mondjuk, hogy ezt egy alternatív univerzumos megoldásban nem látnánk szívesen. Arra legalább jó esély van, hogy találkozni fogunk Skywalker sötétebb oldalával a Star Wars VIII-ban. Mondjuk ha BB-8 kaphatott gonosz klónt...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)