Hirdetés

Elhalasztották a Star Wars VIII premierjét

|

A Disney bejelentette, hogy Az ébredő Erő folytatása a vártnál jóval később érkezik.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint 2017 májusában került volna a mozikba a Star Wars VIII, így a rajongóknak nem kettő, csak másfél évet kellett volna várniuk az új trilógia második részére.

Nos, változott a terv. A Disney ma bejelentette, hogy az új dátum 2017. december 15. Azzal kapcsolatban, hogy miért halasztották el, csupán annyit közöltek, hogy a Star Wars VII sikerére való tekintettel (ami a sorozatban először nem a szokásos nyáreleji, durva időszakban, hanem télen jelent meg). A Meet The Movie Press viszont úgy tudja, Az ébredő Erő kapcsán érkezett visszajelzések alapján újraírják a forgatókönyvet, hogy több szerepet kapjon Rey, Finn és Poe, és aránylag kevesebbet az új részben bemutatkozó karakterek. Emiatt a forgatás is csúszhat, bár a Lucasfilm februárra ígéri a kezdést.

A későbbi Star Wars filmek premierdátuma nem változott, ezeket ebben a cikkben nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)