Hirdetés

Star Wars VIII - hamarosan új trailer jöhet, már a tartalmáról pletykálnak

|

A neten keringő pletykák szerint még a nyáron láthatjuk a Star Wars: Az utolsó Jedik következő előzetesét, aminek egyik leglátványosabb jelenetében ismét feltűnik Luke Skywalker.

Hirdetés

A Star Wars VII körül hype után mindenki arra számít, hogy az év második felében két lépést nem tudunk majd anélkül megtenni, hogy ne jönne szembe valami Az utolsó Jedikhez kapcsolódó dolog. Egyelőre viszont még nagyon várjuk a következő trailert, ami talán hamarosan meg is érkezik.

Legalábbis egy filmekkel foglalkozó YouTuber fülébe olyan pletykák jutottak, hogy az amerikai mozikba hamarosan megérkezik egy új kedvcsináló, amit még a nyáron bemutatnak. Ugyan a forrásáról nem tudunk semmit, de ha hihetünk neki, a majdnem három perces előzetesen láthatjuk majd az ellenállók új bombázóit, illetve ahogy néhányat apró darabokra lőnek közülük. Emellett Star Wars: Az utolsó Jedik új előzetesében is tovább szőhetik a Luke körüli legendát, aki a pletykák szerint egy hatalmas, lebegő sziklán meditál majd.

Ennek a jelenetnek a felvételét egy szemfüles rajongónak korábban sikerült is levideóznia, így tudjuk, hogy a közeli felvételeket számítógépes trükkök nélkül vették fel, de a pletykákat szállító Mike Zeroh szerint a jelenet további részeiben bevetnek majd pár CGI-trükköt. Ha majd megérkezik a következő Star Wars VIII előzetes, megtudjuk, mennyi is volt igaz mindebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)