Hirdetés

Most akkor hány jedi is van a Star Wars VIII-ban? Rey nem mondja meg

|

Josh Gad tette fel a Reyt alakító Daisy Ridleynek a nyolcadik rész címével kapcsolatos legfontosabb kérdést, ezzel rendesen zavarba hozva a színésznőt.

Hirdetés

Ugyan elsőre ez nem feltétlenül jutott eszünkbe, de a Star Wars VIII alcíme némileg homályos a film sztoriját illetően. A kérdés nagyjából ugyanaz, mint Az ébredő Erő végén: jedi lesz-e Rey? Mivel angolul a jedi többes száma is jedi, így a legújabb epizód címe akármelyik változatra vonatkozhat.

Nemrég a sokakat izgató kérdést Josh Gad fel is tette a stáb egyik tagjának, ugyanis jelenleg együtt dolgozik a Reyt alakító Daisy Ridley-vel a Gyilkosság az Orient expresszen forgatásán és így könnyen találkozót kérhetett, hogy egy közös jelenetről kérdezhessen (más kérdés, hogy Agatha Christie sztorijában egy jedi sem volt). A színészt viszont érthető módon csúnyán lepattintotta a Star Wars titkok tudója és először mókásan azzal vágott vissza, ő sem kérdezi meg, mi történik majd Olaffal a Jégvarázs 2-ben (az angol szinkronban Gad adja a hóember hangját). Így végül választ ugyan nem kaptunk az alcímmel kapcsolatos kérdésre, az alábbi videó elég mókásra sikerült.

I invited #daisyridley to my trailer under false pretenses. #NotARehearsal #IWantTheTruth #TheLastJedi

Josh Gad (@joshgad) által közzétett videó,

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)