Hirdetés

Erről szól majd a Star Wars: The Last Jedi első trailere?

|

Ugyan a Star Wars: The Last Jedi első trailerének tartalmát részletező e-mail hitelességét semmi nem támasztja alá, de nem elképzelhetetlen, hogy az abban leírtaknak felel majd meg a nyolcadik rész első kedvcsinálója.

Hirdetés

Ugyan a Lucasfilm szerint tavasszal érkeznek majd az első infók a Star Wars: The Last Jedi-ról, a Zsivány Egyes körüli hype gyakorlatilag lecsengett, így annak a filmnek már nem ártanának a nyolcadik epizód leleplezésével. Egy rejtélyes e-mail szerzője pedig már azt is tudni véli, mi lesz az első trailerben.

Nagyon fontos leszögeznünk két dolgot az alábbi jelenetleírásokról, egyrészt potenciálisan spoilereket tartalmaznak, másfelől azt se felejtsük el, hogy csupán egy e-mailről készült, eredetileg a 4chanen közzétett screenshotra támaszkodnak, így simán meglehet, hogy egy csepp igazságtartalmuk sincs. A trailer közzétételének az időpontját például már benézte a levél írója, ugyanis szerinte múlt pénteken volt a legnagyobb esélye a videó kiadásának. Viszont ha hihetünk a szöveg szerzőjének, a trailer Finnel kezdődik majd, aki egy sötét szobában, valószínűleg egy gyengélkedőn ébred fel.

Ezt követően lép be a riadtnak tűnő Poe Dameron egy szobába (ez a jelenet már elvileg máshol játszódik) és annyit mond: "Mindjárt ideérnek!", ezt követően megrázkódik a terem. Majd egy városban, ami a levél írója szerint a Jedhán lehet, egy fekete ruhás alak egy gyászmenet tagjai közé lő, erre reagál a látszólag az Első Rend ruházatában elvegyülni próbáló Poe, Finn, Kelly Marie Tran karaktere és BB-8. A következő visszatérő karakter Phasma százados, aki egy adag rohamosztagosnak adja ki a "Találjátok meg őket!" parancsot. A katonák a városi tömegen próbálnak áthatolni, ami közben többször lövöldözni is kezdenek, majd az elsötétülő képen Leia hangja mondja: "Az árnyékuk egyre nő."

Ha hihetünk az e-mailnek, ezt követően feltűnik, Snoke is, valódi alakjában pedig egy jelmez, és nem CGI segítségével keltik életre az embereknél jóval magasabb karaktert. Hux tábornoktól kérdezi: "Életben van?", amire a válasz csak annyi, hogy "Alig." Snoke válasza pedig nagyjából így szól: "Helyes, itt az ideje egy családi összejövetelnek." Ezt követően ismét Poe tűnik fel, aki most Leia és a tanácsadói közötti tanácskozásra tör be a "Visszatértek!" felkiáltással, amire az ellenállók vezetője meglepetten fordul hátra. Ezt követően Carrie Fisher karaktere Finnel beszél, a szökött rohamosztagos azt kérdezi, "Te tudtad?", amire Leia annyit válaszol: "Éreztem."

Valószínűleg lesz űrcsata is megint a filmben, ugyanis a következő snittben a Millennium Falcon emelkedik ki a víz alól, majd egy csomó TIE vadászt látunk a traileren, ha hihetünk a névtelen forrásnak. Végül visszatérünk a városban kutakodó rohamosztagosokhoz, akik hanyatt-homlok menekülnek, amint Phasma századosnak elmondják, a címben szereplő utolsó jedi elől, akivel a százados összecsap, de ezt csak onnan tudjuk meg, hogy a sisakján tükröződik a kék fénykard pengéjének fénye, ahogy a fegyver bekapcsolásának hangját is halljuk. A lezárás a rejtélyes forrás szerint Luke baljós mondata, aki ismét csak sötét képernyő alatt mondja, hogy "Velünk együtt minden meghal majd."

Mit gondoltok, kamu a trailer leírása, vagy tényleg ezt látjuk majd az első előzetesben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)