Hirdetés

Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - trónörökösök és híres színészek is kameóznak

|

John Boyegának elege lett a titkolózásból és elárulta, hogy melyik hírességek tűntek fel a következő Star Wars film forgatásán.

Hirdetés

Az elmúlt néhány napban kapásból három új Star Wars filmről esett szó (egészen pontosan Obi Wan, Yoda és Boba Fett önálló filmjeiről), pedig igazából még a nyolcadik epizódot sem láttuk. A Disney eléggé titkolózik a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik részleteivel kapcsolatban, viszont John Boyega most megunta az egészet.

Az új Star Wars filmekben nem ritka az, hogy hírességek beugranak egy-egy rövid szerepre (a Star Wars VII-ben pl. Daniel Craig játszotta azt a rohamosztagost, aki elengedi Rey-t), John Boyegát pedig egy interjúban kérdezték arról, hogy a következő filmben kikre számíthatunk majd. Korábban felmerült, hogy William és Harry herceg is feltűnnek majd a filmben és míg Boyega először igyekezett diszkrét maradni, hamar feladta:

"Azt hiszem azt a jelenetet kivették. Elegem volt a titkokból. Eljöttek a forgatásra, ott voltak, nem rejtegetem tovább. Szerintem amúgy is kiszivárgott már az egész, voltak képek. Mindig amikor kérdezik, kerülgetnem kell a kérdést, de belefáradtam. Ők is ott voltak és Tom Hardy is ott volt."

Nos, ezzel egy újabb rejtély oldódott meg a filmmel kapcsolatban, persze Boyega nyilatkozata annak is felveti a lehetőségét, hogy talán nem is fogjuk látni őket a végleges filmben. Ti mit gondoltok? Milyen szerepben tudnátok Tom Hardy-t elképzelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)