Hirdetés

Star Wars IX - a legutóbbi Harry Potter sztori írója is belenyúl a forgatókönyvbe

|

A Harry Potter és az elátkozott gyermek színdarab írója, Jack Thorne is csatlakozik a projekthez.

Hirdetés

Jack Thorne leginkább arról ismert, hogy (J.K. Rowling felügyeletével) megírta a Harry Potter and the Cursed Chiled című színdarabot. Az angol író most a Star Wars IX csapatához is benézett, és besegít a forgatókönyvbe, mielőtt a elindulnának a film gyártási munkálatai 2018-ban.

A készítők elmondása szerint a projektnek szüksége van egy "friss nézőpontra", amit Thorne kínál majd, azt azonban nem tudjuk, hogy mennyire fogja átírni a dolgokat. Aggodalomra annyira nincs ok, lévén egy akkora projektnél, mint amilyen az új trilógiát is záró film lesz, nem ritka, hogy több embert is ráeresztenek egy szkriptre. 

Különösen remegni azért sem kell, mert a munkálatok kezdetének időpontját nem tolták el, és a premier dátum is megmaradt 2019. május 24-nél. Valószínűleg tényleg csak átnézetik több emberrel a sztorit, hogy a rendező, Colin Trevorrow biztos lehessen abban, hogy olyan zárást kap a történet, amilyet megérdemel.

Egyelőre mi még a Star Wars: The Last Jedi premierjéért izgulunk, a film december 14-én kerül majd a magyar mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)