Hirdetés

Star Wars: Young Jedi Adventures címmel újabb animációs sorozatot jelentett be a Disney

|

Az eredeti történetet bemutató szériára kevesebb mint egy évet kell csupán várnunk.

Hirdetés

Az Anaheimben megrendezett Star Wars Celebration esemény méltó a nevéhez, ugyanis a Lucasfilm és a Disney számos új, izgalmasnak ígérkező projektet harangozott be, amelyek legtöbbje szorosan kapcsolódik a franchise már jól ismert történeteihez.

Az Andor-spinoff előzetesét, valamint a Jude Law nevével fémjelzett Skeleton Crew, illetve a Liam Neeson által is szinkronizált animációs Star Wars: Tales of the Jedi bejelentését követően kiderült, hogy még egy animációs szériára számíthatunk 2023 tavaszán.

Hirdetés

A Star Wars: Young Jedi Adventures című sorozatról egyelőre annyit tudni, hogy a Baljós árnyak története előtt több évszázaddal korábban játszódik, és egy csapat fiatal Jedi-palánta kalandjait dolgozza fel. A promóciós szövegek alapján az ifjú padawanok életét a csapatmunka, a barátság, a türelem, az önmérséklet és a könyörület fogja meghatározni. A sztorik a fiatalok és családjaik életét követi, a Coruscanton található Jedi-templom meghatározó helyszín lesz, és még Yoda mester is fel fog bukkanni, hogy átadja a tudását.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Star Wars: Young Jedi Adventures executive producere és egyben showrunnere Michael Olson, a szinkronszínészekkel kapcsolatban viszont egyelőre nem derült ki információ. A sorozat a Disney+ és a Disney Junior kínálatában is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)