Hirdetés

Starfire végre képregényhű jelmezt kap a Titans harmadik évadában

|

Nem csak azért lesz érdemes figyelni a folytatást, mert Jason Toddból elvileg itt lesz majd Red Hood.

Hirdetés

A DC Universe-ről az HBO Maxre költöztetett Titans harmadik évadjában (amelyet az USA-n kívül a Netflix forgalmaz) az alkotók egy régi tartozásukat fogják a jelek szerint lerúni, az egyik szereplő, Starfire (avagy a magyar fordítás szerint Csillagtűz) ugyanis végre felölti azt a szerkót, amit a DC Comics képregényekben is viselt.

A harmadik felvonás egyébként idén ősszel érkezett volna, de a koronavírusjárvány miatt halasztani kellett a forgatást, ennek tükrében pedig magát a bemutatót is. A kamera jelenleg is forog, így nem csoda, hogy egyre több infó érkezik az új évadról.

Hirdetés

A legtöbb híresztelés és pletyka Jason Toddhoz kapcsolódik, aki elvileg a harmadik szezonban vedlik majd át Robinból Red Hoddá. Nem csak rá lesz azonban érdemes figyelni a folytatásban, ugyanis a legfrissebb grafikák szerint Kory Anders, azaz Starfire is komoly változásokon esik át, megkapja például eredeti képregényes hacukáját.

Az alábbi galériában több képet is megnézhettek Starfire új jelmezéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)