Hirdetés

A Star Trek kiállításon kiderül, milyen pozícióban vagy a legjobb

|

A Starfleet Academy Experience egy igazi kuriózum minden Star Trek rajongónak. Nem csak rengeteg program várja őket, de a kaland végén kiderül, milyen pozíciót kéne betölteniük a hajón.

Hirdetés

A Star Trek világa nincs mostanában elhanyagolva: nyakunkon a Star Trek Beyond premiere, Star Trek VR játékon dolgozik a Ubisoft, és mindemellett egy teljesen új Star Trek sorozat is készülődik.

Manhattanben, az Intrepid Sea múzeumban látogatható meg a Starfleet Academy Experience kiállítás. A múzeumlátogatók átélhetik, milyen a Csillagflotta Akadémia karrierválasztó napján újoncként bizonyítani a rátermettségüket.

Az orvosi körletben egy Klingon betegségét kell diagnosztizálni, céllövöldében fézerekkel lövöldözhetünk, majd hangfelismerő technológiával Klingon nyelven is tanulhatunk. Egy a kiállítás elején kapott okoskarkötő eltárolja eredményeink, és a túra végén kiderül, milyen tisztség a nekünk való. Mind ezek mellett még a Star Trek: The Next Generation hídján is körbenézhetünk, majd kipróbálhatjuk a Kobayashi Maru szimulációt.

A Starfleet Academy Experience hamarosan az ország több pontjára is ellátogat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)