Hirdetés

Stargirl egy másik DC-s tévésorozatban folytathatja karrierjét

|

A Stargirl sorozat sajnos a kukában landolt, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem láthatjuk többet a karaktert.

Hirdetés

A DC TV sorozatainak nagy rajongói hatalmas mosollyal az arcukon fogadtak egy szeptemberi stábfotót, amin a Titans egyik főszereplője, Ryan Potter (Beast Boy) és a Stargirl főszereplője Brec Bassinger pózoltak saját jelmezeikben. A sorozatok szerelmesei azonnal elkezdtek kombinálni.

Mindenki elkezdte találgatni, hogy "most akkor számíthatunk-e Stargirl x Titans crossover epizódra", és a rendező, Geoff Johns nyilatkozatai sem segítenek elásni az kérdést.

Hirdetés

A Stargirl sorozat idén ért véget a harmadik szezonnal, és jó eséllyel nem kap folytatást. A fenti kérdés ezért is fontos sokak számára: érthető, hogy a széria nem élt meg háromnál több évadot, de a karakter még lehetne a Titans egyik, akár visszatérő szereplője is.

A rendező a napokban vendégeskedett a The Flash Podcastban, ahol az interjúztató is a lehetséges crossoverről faggatta. Ezt a választ kaptuk:

"Most már aztán tényleg nem mondhatok semmit, mert komoly bajba kerülök. Annyit mondhatok, hogy a vég sosem a vég."

Ez gyakorlatilag felér egy megerősítéssel. Egyelőre annyit tudunk, hogy a fenti fotó a Titans negyedik évadának és 7. részének forgatásánál készült. Innentől már csak várnunk kell, hogy befusson az epizód, és kiderüljön, hogy visszatér-e Stargirl vagy sem.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)