Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön az Az folytatása

|

A New Line Cinema kitűzte a rendkívül népszerű Az második részének dátumát, ez alapján pedig nem kell sokat várnunk rá, hogy újra lebeghessünk. Vagy borzonghassunk. Kinek mi.

Hirdetés

Nem könnyű igazán kiemelkedő adaptációt készíteni Stephen King regényeiből (erről nemrég BZ-től olvashattatok egy hiánypótló eszmefuttatást), de a Shadow of the Colossus filmváltozatát is készítő Andy Muschietti (Mama) meg tudta lepni a világot az Az újabb feldolgozásával. Mi szerettük, ahogyan a Puliwood is, noha kicsit árnyaltabban látták a bohócsipkás rettegést.

Hirdetés

A következő sztoriban a vesztesek bandája immáron felnőttként néz majd szembe a félelmeivel és már az sem titok többé, hogy a New Line Cinema mikor fogja moziba küldeni az Az 2-t (már ha ez lesz a neve, még nem tudni). A kiadó jelenlegi tervei szerint 2019. szeptember 6-án számíthatunk a folytatásra, méghozzá IMAX-ben is.

A forgatókönyvet Gary Dauberman írja, a rendezői posztot pedig újfent Muschietti tölti be, aki elárulta az Entertainment Weekly-nek, hogy az első részben megismert gyermekszínészek legközelebb is fontos részét képezik majd a történetnek, viszont Chosen Jacobs karaktere, Mike Hanlon némileg más lesz, mint a könyvváltozatban. 

Az első film 35 millió dolláros büdzséből készült és eddig összesen világszerte közel 500 millió dollárt termelt, így érthető, hogy a folytatás miért készül el a lehető leggyorsabban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)