Hirdetés

Napi büntetés: a Kalapos Macskával sokkal furább a Stephen King-féle Az trailere

|

Mi történik, ha egy félelmetes karaktert kicserélsz az egyik leggyemekbarátabb szereplőre, akit valaha kitaláltak, de minden mást változatlanul hagysz? Valami nagyon fura.

Hirdetés

A Stephen King műve alapján készülő Az trailere bizony elég félelmetesre sikerült, a sztori zsenije pedig továbbra is Pennywise karakterében áll. Az előzetes viszont még furcsább, ha a gyerekeknek szánt bohóc kifordított változata helyett tényleg egy családbarát szereplő tűnik fel.

Ezt gondolta az őrült remixvideókra szakosodott But Without YouTube-csatorna készítője is, aki Dr. Seuss karakterével, a Kalapos Macskával helyettesítette be a vérengző bohócot, ami helyenként nagyon vicces, máshol viszont legalább olyan félelmetes, mint az eredeti. Ezért inkább nem is próbáljuk meg tovább értelmezni ezt a bizarr művet, inkább megmutatjuk nektek is, hátha okoz egy-két álmatlan éjszakát, vagy önfeledt kacajt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)