Hirdetés

Steve-O elmondta, melyik volt az a mutatvány, amit már a Jackass stábja sem vállalt be

|

Belátták, hogy "minden idők legrosszabb ötlete" volt, gyorsan el is vetették.

Hirdetés

A jackasses srácok abból csináltak karriert, hogy mindenféle veszélyes mutatványokkal kockáztatták testi épségüket a móka (és tetemes mennyiségű pénz) kedvéért. Láthattunk vicces és undorító pillanatokat egyaránt, de azért egy profi kaszkadőrstáb figyelte minden cselekedetüket, nehogy egy kéz- vagy lábtörésnél súlyosabb sérülés történjen.

Comicbook.com interjút készített a Jackass csapatának három tagjával, Steve-O-val, Chris Pontius-szal és Ehren McGhehey-vel, és rákérdezett arra, volt-e olyan mutatvány, amire nemet mondtak.

Hirdetés

Steve-O elmesélte, mi volt az, amit már túl veszélyesnek ítéltek meg:

"Emlékszem egy ugrálóvárra, és az ötlet az volt, hogy az egész stáb másszon bele, majd küldjük le egy téli olimpiás síugró izén, és nézzük meg, milyen messzire tudunk repülni. A problémát az okozta, hogy egy 500 font súlyú generátor volt hozzácsatlakoztatva, ami felfújva tartotta a várat, ez csúszott volna mögötte, és láttuk lelki szemeinkkel, ahogy az repül, majd komoly sérülést okoz nekünk. Emellett a fejünk összekoccanása is aggodalomra késztetett minket, úgyhogy inkább úgy döntöttünk, nem csináljuk. Ez a valaha volt legrosszabb ötlet."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


McGhehey, avagy Danger Ehren hozzátette, hogy nem találkozott olyan mutatvánnyal, ami nem tetszett neki. Elmesélte, hogy egyszer a rendező Jeff Tremaine kérésére Indiába repült, ahol egy szögeságyra feküdt, és kobrákat tettek rá. Ezt nem akarta először bevállalni, aztán arra gondolt, hogy egészen Indiáig repült, és még nincs egy jelenete sem, hát legyen akkor ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)