Hirdetés

Steven Spielberg saját gyermekkoráról rendezne filmet

|

A háromszoros Oscar-díjas legenda maga mesélné el, mi volt a jele az oviban.

Hirdetés

Steven Spielberg már mindent elért, amit egy hollywoodi rendező elérhetett, így minden egyes újabb alkotása grátisznak tekinthető a filmrajongók számára. A 74. életévét taposó mester még mindig rendkívül tevékeny, rengeteg projektet támogat producerként (többek között a Halo sorozatot és a következő Jurassic World részt is) és rendezőként is aktív, legutóbb három éve jelentkezett a Ready Player One-nal, tavaly pedig a West Side Story jött volna, ha nem üt be a járvány.

A jelenlegi tervek szerint idén végre láthatjuk majd a világhírű musical adaptációját, Spielberg következő rendezése pedig nem más lehet - a The Kidnapping of Edgardo Mortara után -, mint a saját élete. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint Spielberg következő projektje a saját gyermekkoráról szóló film lesz, amelyet az Arizonában való felnövésének tapasztalatai ihlettek. A rendező gyakran beszélt az életének ezen szakaszáról, kifejezve, hogy mekkora inspirációt jelent számára a filmkészítéshez.

Bár sokat még nem lehet tudni a koncepcióról, állítólag Michelle Williams folytat tárgyalásokat egy olyan szerepről, amit részben Spielberg édesanyjáról mintáznak, de a források alapján a karakter önálló és eredeti lesz. Az Oscar-díjas rendezőről egyébként készült már 2017-ben egy dokumentumfilm az HBO gyártásában, de most a saját szemszögéből ismerhetjük meg a múltját. 

Az egyelőre cím nélküli filmet 2021 nyarán kezdhetik el forgatni, a bemutatót pedig valamikor 2022-ben tarthatják meg. A híresztelések szerint a forgatókönyvet Tony Kushner (München, Lincoln, West Side Story) és Spielberg együtt jegyzik, utóbbinál ez pedig nagy szó, ugyanis legutoljára a 2001-es A.I. - Mesterséges értelem szkriptjénél jegyezhettük őt íróként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)