Hirdetés

Steven Spielbergnek megvan a véleménye az Oscar-átadó új megoldásáról

|

Sokan véleményezték az idei show új menetét, de keveseknek van akkora hangja az iparban, mint Spielbergnek.

Hirdetés

A díjátadót ugyan idén is élőben fogják közvetíteni, de lesz nyolc kategória, aminek szobrait az adás indulása előtt kiosztják. Ezeket az átadókat is felveszik majd, és elvileg bele fogják vágni őket az élő showba, de az egész így is rossz ízt hagyott az ipar nagyjainak szájában.

Megszólaltak néhányan az ügy kapcsán, de kevesekre figyelnek oda annyira, mint Steven Spielbergre. A Deadline-nak adott interjújában nem kertelt sokat a téma kapcsán.

Hirdetés

A legendás rendező kerek perec kimondta, hogy nem ért egyet a döntéssel.

"Én úgy gondolom, hogy ez a médium a közös munkán alapszik. Mindnyájan filmeket csinálunk, és egy nagy családdá válunk, ahol minden alkotás fontossá válik. Szerintem a díjátadón nincs olyan, hogy "a vonal felett", és "a vonal alatt". Mindenki egy szinten van, és mindenki el akarja mondani a történeteit a lehető legjobb módon. Ez számomra azt jelenti, hogy mindenki megérdemli a helyet az asztalnál, élőben."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Spielberg egyáltalán nem tartja helyesnek, hogy egyes kategória jelöltjei nem kaphatják meg a reflektorfényt az élő adásban, de azt is hozzátette, hogy nem reménykedik változásban. Kimondta a véleményét, de nem kifejezetten optimista, valószínűleg okkal. Meglepődnénk, ha az Oscar döntőshozóit ez bármennyire is megmozgatná.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)