Hirdetés

Stílusos és brutális a John Wick 4 utolsó trailere

|

Az ütemre vágott kedvcsinálóból nem maradhatott ki a cuki kutyus sem.

Hirdetés

Egyre terebélyesebbé válik a John Wick franchise. Nagy költségvetésű videojáték készülhet, idén végre megérkezik a Continental Hotelre fókuszáló spin-off sorozat, készül egy másik mellékszál, a Ballerina, és végül, de nem utolsó sorban már csak pár hét van hátra a John Wick: 4. felvonás bemutatásáig, amely a széria eddigi leghosszabb epizódja lesz, de nem az utolsó. 

A korábban kiadott előzetesek minden eddiginél látványosabb akciókoreográfiákat ígértek, és valószínűleg még sosem láttunk egy helyen ennyi ismert arcot a franchise során, szóval a John Wick 4 minden tekintetben emeli a tétet - ezt bizonyítja a legújabb és egyben legutolsó trailer is. 

Hirdetés

A 2019-es John Wick: 3. felvonás - Parabellum eseményeit folytató történetben kedvenc bérgyilkosunk (Keanu Reeves) végre esélyt lát rá, hogy elnyerje a szabadságát, ám ehhez le kell győznie egy olyan új ellenséget, aki világszerte erős szövetségesekkel rendelkezik és olyan erőkkel bír, amik barátokból ellenségeket teremthetnek.

A folytatásban szerepel többek között Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Lance Reddick, Ian McShane és az elmaszkírozott Scott Adkins, a kötelező kutyáról nem is beszélve. Nézzétek meg nálunk a John Wick 4 utolsó trailerét: 

A John Wick: 4. felvonás várhatóan március 23-án fog megérkezni a hazai mozikba, egy héttel a Shazam! Az istenek haragja után, egy héttel a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület előtt. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)