Hirdetés

Végül csak egyetlen embert tartóztattak le az 51-es körzet ostroma során

|

Olyan kevesen jöttek el valóban a régóta hirdetett eseményre, hogy kár is ostromnak nevezni az egészet. Ez pedig igazából nagyon jó dolog, senkinek sem esett ugyanis bántódása.

Hirdetés

Bár korábban több mint kétmillióan jelezték, hogy részt fognak venni az 51-es körzet ostromában, természetesen valójában csak ennek a számnak a parányi töredéke jelent meg a nevadai katonai bázisnál. 

Hirdetés

A nagyjából 150 fős kis ufóvadász csapat egészen pontosan Rachel városába látogatott el, ez ugyanis az 51-es körzethez legközelebbi olyan pont, ahová valóban elmerészkedhetnek bármiféle retorzió nélkül. Végül egyetlen férfit tartóztattak el ténylegesen a hatóságok, őt pedig egészen pontosan azért kellett rács mögé dugni, mert rávizelt egy kerítésre - keményvonalas rendbontóról van tehát szó. Rajta kívül ismeretlen okból egy nőt is őrizetbe vett a rendőrség, de őt később elengedték. Paul Oakenfold helyszínen tartott bulijára már egy jóval nagyobb tömeget várnak, a DJ előadására elvileg körülbelül 2500 ember érkezik - eredetileg egyébként 15 ezren jelezték, hogy ott lesznek a koncerten, de láthatóan itt is az emberek többségének végül inkább az otthon kényelme fontosabb volt, mint az 51-es körzet. 

Valószínűleg azért is esett nagyon vissza a Storm Area 51 esemény körüli felhajtás, mert Matty Roberts főszervező teljesen kiszállt a projekt mögül nagyjából egy hete. Minden bizonnyal volt egy nem túl vidám beszélgetése az amerikai katonasággal, és ezt követően már nem tartotta olyan jó ötletnek az egész hepajt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)