Hirdetés

Az internet népe most az 51-es körzetet akarja megrohamozni

|

Szokták mondani, hogy a mai fiataloknak nincs célja az életben. Na, most már végre van.

Hirdetés

A közösségi site-oknak van egy olyan pozitív hozadéka, hogy összetereli a kreatív és vicces embereket. Minden hónapban más pörög a Redditen, de kevés mém jut el olyan messzire, mint az 51-es körzet ostroma - és ez ráadásul Facebookról indult, ahova általában meghalni járnak a mémek, miután végigjárták a többi felületet. 

Hirdetés

A "Storm Area 51, They Can't Stop All of Us" eseményt valamikor július elején hozták létre, azóta 1,5 millióan jelezték, hogy biztosan ott lesznek szeptember 20-án, és még 1,1 millióan jelölték be, hogy érdeklődnek iránta. Szeretnénk azt hinni, hogy mindenki érti, hogy ez csak egy poén (mint arra elég nyomatékosan próbálnak rámutatni az ötletgazdák is), de természetesen előkerültek azok is, akik halál komolyan elkezdték magyarázni, miért hülyeség az ostrom.

Mivel ennyi emberből simán lehet egy-kettő, aki tényleg megpróbál behatolni az amerikai hadsereg által nagyon komoly eszközökkel őrzött zónába, hogy kihozzon onnan egy földönkívülit vagy űrfegyvert, az amerikai légierő is kiadott egy közleményt. Azt írták,

Az 51-es körzet az Egyesült Államok légierejének kiképzőbázisa, és óva intünk mindenkit attól, hogy megpróbáljon olyan területre behatolni, ahol amerikai fegyveres erőket képzünk. A légierő mindig készen áll, hogy megvédje Amerikát...

Fantasztikus kumulálódása is ez számos olyan témának és formátumnak, ami a shitposting oldalakon/közösségekben az elmúlt években pörgött, és nagyon messziről kellene indulnunk, hogy elmagyarázzuk, miért épp energiaitallal felpumpált Kyle-okat, Kareneket vagy furryket kell előre küldeni, vagy miért épp a narutós futás lenne a legjobb módszer a behatoláshoz. Angolul tudók (vagy Google Fordítót használók) a linkekre kattintva merülhetnek el a szakirodalomban.

Néhány ismert ember is beszállt karmát farmolni, például Danny Trejo és a "nyár slágerét", az Old Town Roadot szállító Lil Nas X, akit egyébként egy GoFundMe kampány segítségével akarnak felkérni, hogy lóháton zenéljen az ostrom közben.:

Illetve nem tudjuk eldönteni, hogy ez is közvetlenül kapcsolódik-e, de a Magyar Rendőrség - egyébként csodálatos - Instagramján is megjelent egy földönkívülis poszt a napokban.

A mémek közül meg sem próbálunk válogatni, görgessetek itt, itt, meg itt. Egyébként ha mégis kettőnél többen gyülekeznek arrafelé, legjobb esetben az egészből lesz egy piknik a nevadai sivatagban (biztonságos távolságban az 51-es körzettől), talán még krumplisaláta is készül, de mi már a képek miatt is hálásak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)