Hirdetés

Stranger Things 2. évad - az utolsó előzetes hatalmas összecsapást ígér

|

Mikor máskor, mint péntek 13-án futott be a Stranger Things második évadának utolsó előzetese.

Hirdetés

A Stranger Things alkotói már jó előre megígérték nekünk, hogy a sorozat második évada még az első szezonnál is félelmetesebb lesz. A nemrég közzétett új trailer alapján pedig tényleg betartották a szavukat. 

Hirdetés

A premier előtti utolsó előzetes egy már nagyobb betekintést enged abba, milyen borzalmak várnak hőseinkre azután, hogy Will Byers végre kiszabadult az Upside Downból. Az első évad utolsó képsorai után pontosan tudtuk, hogy bizony a kisfiúval együtt valami szörnyűség is átjutott a mi világunkba. Hamarosan kiderül, az új rondaságokkal hogyan birkóznak meg a fiatalok, de addig is érdemes végignézni a friss előzetest. 

A Stranger Things 2. évada október 27-én debütál a Netflixen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)