Hirdetés

Szavazz: neked hogy tetszett a Stranger Things 2. évada?

|

A Netflix jó szokásához híven egyszerre tette elérhetővé pénteken a sorozat folytatását, így a hétvégén akár le is lehetett darálni.

Hirdetés

Bár a Netflix Magyarországon is elérhető, mi több, sok sorozathoz (pl. a Stranger Things 1. évadához) magyar felirat is van (a Gothamhez még szinkron is!), a Stranger Things 2. évada egyelőre csak angol, német és román feliratozással nézhető hivatalosan. 

Hirdetés

Ez persze egy igazi rajongót valószínűleg nem állított meg, és ha a hétvégéjéből rászánt kb. 9 órát, már végezhetett is a teljes évaddal. Egész érdekes irányokba haladt tovább, láthattuk, mennyire fantasztikus színészeket sikerült összeválogatni, szimpatikusabbá váltak a korábban megismert karakterek, és ellőttek egy olyan ordas nagy klisét (8. rész, Bob), hogy öt percig fetrengtem a kanapén. A lezárás viszont akár a sorozat lezárása is lehetne (nyugi, nem azért, mert mindenki meghal), úgyhogy kíváncsi vagyok, hogyan viszik majd tovább.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)