Hirdetés

Stranger Things 3. évad - két izgalmas névvel bővült a stáb

|

Szépen lassan szivárognak az infók a következő szezonról, amiben újra a 80-as és 90-es évek sztárjait húzzák elő a készítők.

Hirdetés

A '80-as évek tematikájához tökéletesen illenek azok a színészek, akik akkor voltak karrierjük csúcsán, érzik ezt a Stranger Things alkotói is. Az olyan nevekhez, mint Winona Ryder, Matthew Modine, Sean Astin, és Paul Reiser most Cary Elwes és Jake Busey is csatlakoznak.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint Elwes Larry Klinet játssza majd, aki Hawkins polgármestere és amolyan tipikus, minden hájjal megkent politikus. A korábbi szerepkiírás szerint Larryt csak saját érdekei hajtják. Ezek alapján kijelenthető, hogy igazán jó fej srácnak tűnik. Cary Elwes karrierje '79-ben indult, a '80-as évek során sok horrorfilmben játszott, de valószínűleg az 1993-as Robin Hood, a fuszeklik fejedelme miatt derenghet nektek a fizimiskája, abban a filmben ugyanis ő volt a címszereplő. 

Az is kiderült, hogy Busey egy Bruce nevű, morálisan megkérdőjelezhető riportert alakít, aki az 50-es éveiben jár. A leírás szerint egy szakadt, túlsúlyos, szexista fazonról van szó. A nézők biztosan imádni fogják. Jake Busey-re egyébként a legtöbben talán az 1997-es Csillagközi invázióból vagy a Kapcsolatból emlékezhetnek (utóbbiban azért jóval kisebb szerep jutott neki), de játszani fog az idén érkező The Predatorban is. 

Az, hogy a Stranger Things harmadik évada mikor fog elkészülni még titok. Annyira, hogy valószínűleg még az alkotói sem tudják. Titeket felcsigáztak a frissen bejelentett karakterek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)