Hirdetés

Stranger Things 3. évad - plázába visz bennünket az első teaser

|

Tavasz óta forog a sorozat következő szezonja, az első kedvcsinálóra pedig eddig kellett várni.

Hirdetés

Remélhetőleg minél előbb érkezik a Netflix egyik legnépszerűbb és legjobb sorozatának, a Stranger Things harmadik évada.

Hirdetés

A forgatások már hónapok óta zajlanak, de azóta nem igazán lehetett hallani a sorozat felől. Egészen idáig, ugyanis a Netflix publikálta a 3. évad első teaserét, amely központi eleme a hawkinsi The Starcour Mall. Nézzétek meg a videót alább:

A pláza vélhetően egy új terület lesz, amit a gyerekek majd felfedezhetnek, illetve még Steve Harrington karaktere is látható a Scoops Ahoy jégkrémesnél. Shawn Levy producer korábban utalt már arra, hogy ha minden jól megy, akkor az esetleges folytatások sem kizártak, mi pedig természetesen csak remélni tudjuk, hogy a későbbiekben negyedik évaddal is bővül majd a Stranger Things

Először persze azért érkezzen meg szépen a harmadik szezon. Ti várjátok már a Stranger Things harmadik évadát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)