Hirdetés

Stranger Things 3. évad - csak jövőre láthatjuk

|

A múltkori teaser után sejteni lehetett, most viszont hivatalosan is megerősítették, hogy nem idén halloweenkor lesz a premier.

Hirdetés

A Netflix egyik legsikeresebb sorozata a Stranger Things, a második évad azonban eléggé megosztotta a rajongókat. A készítők most igyekeznek bebiztosítani magukat, a forgalmazó pedig nem sietteti őket.

Hirdetés

Cindy Holland, a Netflix programigazgatója a Television Critics Association sajtóeseményén elmondta, hogy a Duffer testvérek és Shawn Levy szeretnének egy a második évadnál jobb szezont készíteni, amihez sok finomhangolásra van szükség. Emellett a különleges effekteken is dolgozni kell még, így a premiert 2019 nyarára halasztották, ahogy azt az alábbi, pár hete kiadott videó is finoman sugallta. Természetesen Holland azt is hozzátette, hogy megéri majd várni, mi pedig nyilván hiszünk neki.

Mit szóltok a csúszáshoz? Mit néztek a hátralévő időben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)