Hirdetés

Stranger Things 3. évad - megtudtunk egy-két apróságot a folytatásról

|

Kiderült például, hogy mikor játszódik a harmadik évad, és milyen kapcsolat lesz egyes szereplők között.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy az utóbbi évek egyik legjobb sorozata a Netflixen futó Stranger Things, ami igazi csemege a '80-as évek szerelmeseinek. Két sikeres évad után egyértelmű volt, hogy lesz folytatása a kalandnak, amiről most ki is derült néhány részlet.

Hirdetés

A sorozat producere, Shawn Lewy mesélt néhány dolgot a folytatásról. Kiderült például, hogy a harmadik évad már 1985 nyarán játszódik, tehát néhány hónap híján a második szezon után egy évvel. Azt is megtudtuk, hogy Mike és Eleven, illetve Lucas és Mad Max is együtt lesznek az új évad elején.

Levy hozzátette még, hogy a folytatásban is komoly szerepet kap majd Steve Harrington, aki a második évad óta valószínűleg sok rajongó kedvence lett. Nekik lehet jó hír, hogy a tervek szerint a folytatásban is hozza majd a tőle megszokott formát, és ismét kísérgetni fogja a főszereplő gyerekeket.

Emellett ugyebár 1985-ben jelent meg a Vissza a jövőbe első része, tehát a Stranger Things harmadik évadában is gyakran szó fog esni erről a klasszikusról.

Még nem tudni, pontosan mikor érkezik meg a sorozat új évada, egyelőre annyi biztos, hogy hamarosan kezdődik a forgatás. Ti mit látnátok szívesen a folytatásban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)