Hirdetés

A Stranger Things 4. évadának első előzeteséből kiderül, mi lett Hopper sorsa

|

A Netflix váratlanul bedobott egy kedvcsináló előzetest, ami egyértelművé teszi, mi történt a rendőrrel.

Hirdetés

Ha valamit nem vártunk a mai napra, az a Stranger Things 4. évadának új trailere, de a Netflixnek szokása váratlan pillanatokban meglepetéseket okozni. Valentin-napi téma nincs benne, de sínt rakó oroszok igen. Meg természetesen egy orbitális nagy spoiler, ami talán a címből is nyilvánvaló volt.

Hirdetés

Hét hónappal a 3. évad premierje után megérkezett hát az első teaser, ami az évadzáró legnagyobb kérdésére ad választ: Hopper bizony él, az oroszoknál kötött ki valahogyan, és ott raboskodik. Nézzétek is meg hamar a videót.

Azért bőven maradtak még kérdéseink (egyebek mellett a premierdátummal kapcsolatban), de ezen most elrágódhatunk egy darabig. Szerintetek jó, hogy így alakult? Vagy úgy érzitek, átverés áldozatai vagyunk, és csak megvezetnek minket ezzel a teaserrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)