Hirdetés

Nem túl jók a kilátások a Stranger Things 4. évad kapcsán

|

David Harbour információi alapján hiába kellett eleve sokat várnunk a Netflix Stranger Things 4. évad premierjére, az eredetileg jövőre tervezett nyitány simán tovább csúszhat.

Hirdetés

A hónap közepén jött a szomorú hír, hogy sok más sorozathoz és filmhez hasonlóan a Stranger Things 4. évadának forgatása is leállít a koronavírus-járvány miatt, a Netflix érthető módon nem akart semmilyen egészségügyi vagy biztonsági kockázatnak kitenni a stábot. Ennek ellenére a rajongók tűkön ülve várják, hogy véget érjen a veszélyhelyzet és folytatódhassanak a munkálatok, csakhogy egészen idáig nem sok információ érkezett arról, hogy mi van a produkcióval. 

Hirdetés

Most a sorozat egyik színésze, a Jim Hoppert alakító David Harbour Instagramon tartott egy kérdezz-feleleket a követőinek, amely során elárulta, hogy a Stranger Things negyedik szezonjának 2021 elején kellene megjelennie, ugyanakkor igyekezett hozzátenni, hogy ez nem hivatalos információ és a forgatás elhalasztása miatt könnyen lehet, hogy a premier későbbre tolódik. 

Ez persze nem meglepő, hiszen a forgatás csak a múlt hónap végén rajtolt el, amit a forgatási fotók és a legelső ízelítő is hűen jelzett (utóbbiból az is kiderült, hogy mi lett Hopper sorsa a 3. évad fináléja után), nemrég viszont a koronavírus terjedése miatt lefújták a produkciót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)