Hirdetés

Stranger Things - már tudjuk a negyedik évad első részének címét

|

Tegnap hivatalosan is Stranger Things nap volt, aminek örömére az írók megmutatták a következő rész forgatókönyvének borítóját.

Hirdetés

November 6. a hivatalos Stranger Things nap, mivel aznap rángatták át Will Byerst az Upside Downba. Az alkalom tökéletes lehetőséget kínált a sorozat atyjainak, hogy meséljenek kicsit a közelgő negyedik évadról, de sajnos egy címnél nem mondtak többet. Elvégre kell a titokzatosság és az ügyes hype generálás, ebben pedig mindig is jók voltak.

Hirdetés

A borítón az olvasható, hogy az első epizód címe a The Hellfire Club lesz és hogy a Duffer testvérek írták. A Hellfire Club több angol és ír titkos társaságot is jelölt az 1700-as években, és ezen klubok tagjai javarészt magas (gyakran politikai) körökben mozgó személyek voltak, akik már-már rituális szertartásokra emlékeztető, jórészt törvénytelen összejövetelek keretében élték ki magukat. 

Az sincs kizárva, hogy a Hellfire Club egy X-Men utalás: a klub egy gazdag és hedonista milliárodosokat tömörítő csapatnak ott komoly hatása lett a The Dark Phoenix Saga eseményeire. Kis érdekesség, hogy a Stranger Things első évadának első részében Dustin és Will az Uncanny X-Men 134. számára fogadtak, ami történetesen a Dark Phoenix Saga kezdete volt.

Szerintetek mire utalhat a cím?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)