Hirdetés

Stranger Things 4. évad - a jelek szerint már idén ősszel kezdetét veheti a forgatás

|

Ha idén megkezdődnek a munkálatok, akkor lehetséges, hogy jövőre meg is kapjuk a folytatást.

Hirdetés

Csak nemrég jelent meg a Netflixen a nagy sikerű Stranger Things harmadik évada, amit a rajongók gyorsan végig is néztek, így érthető, hogy már a következő szezont várják. Ráadásul lehetséges, hogy nem is kell sokáig nélkülözniük Hawkinst és a sorozat hőseit.

Hirdetés

Egyelőre még nem lett bejelentve hivatalosan, hogy jön a negyedik évad, de tekintve, hogy a széria népszerűsége az egekben van, és még a sztori sem zárult le, szinte borítékolható a folytatás érkezése. A különböző filmek és sorozatok munkálataival foglalkozó Production Weekly információ szerint pedig a Netflix már készülődik a következő szezon forgatására, ami októberben akár el is kezdődhet.

Ha tényleg ez a helyzet, és ősszel elkezdenek dolgozni a folytatáson, akkor simán elképzelhető, hogy már jövőre megkapjuk a negyedik évadot. Ti nézitek a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)